Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Релаксирачки сет бадем & цвет од портокал

Сеуште нема рецензии
Пакување: 890 мл
Шифра на артиклот: 28006С
Со купување на овој производ добивш 16 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 16 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи