Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Регенеративна балзам-маска за лице

Сеуште нема рецензии
Пакување: 30 мл
Шифра на артиклот: 92860
Со купување на овој производ добивш 2 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 2 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи