Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Нараквица со мотив стебло

Стебло за планетата.
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 86580
Со купување на овој производ добивш 1 поен.  
Со купување на овој производ добиваш 1 поен.  

Опис

Нараквица со мотив стебло претставува симбол на фондацијата Yves Rocher која се обврзува да посади 100 милиони стебла ширум светот.

Должина: 30 см

Материјал: конец, метал

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи