Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Обновувачки балзам за сува кожа

Балзам за многу сува кожа збогатена со органско shea масло кое моментално ја ослободува кожата од затегнување, кожата е мека, мазна и еластична.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 150 мл
Шифра на артиклот: 41501
Со купување на овој производ добивш 14 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 14 поени.  

Опис

Овој балзам моментално го ослободува чувството на затегнатост. Кожата е мека, мазна на допир и заштитена.

Збогатена со shea масло од органско потекло во Западна Африка.

Плус: Топива текстура која ја храни и обновува кожата.

ПРИМЕНА

Овој балзам со топива текстура нанесувајте го секој ден на целото тело.

Активна билка: shea масло

Нашите истражувачи на Cosmetique Vegetale одбраа shea масло поради неговите хранливи и обновувачки својства. Ја смирува сувата кожа и и овозможува пријатно чувство. Збогатена со shea масло од органско потекло во Западна Африка.

Наша посветеност

Активна состојка

Шеа путер

Нашите истржувачи одбраа Shea масло поради неговите исклучително негувачки и обновувачки својства. Ја смирува сувата кожа, овозможувајќи и моментално олеснување. Shea е органски производ и се одгледува во западна Африка.
Откриј
Нашите истржувачи одбраа Shea масло поради неговите исклучително негувачки и обновувачки својства. Ја смирува сувата кожа, овозможувајќи и моментално олеснување. Shea е органски производ и се одгледува во западна Африка.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи