Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Обнови ја оштетената коса

Сеуште нема рецензии
Пакување: 700 мл
Шифра на артиклот: 56960С
Со купување на овој производ добивш 18 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 18 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи