Скокни до информацијата за производот
1 од 5

Нега за трепки и пределот околу очите

Нега за пределот околу очите со различка.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 15 мл
Шифра на артиклот: 54889
Со купување на овој производ добивш 8 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 8 поени.  

Опис

Нега за пределот околу очите со различка.

Негата за пределот околу очите формулирана со органска различка ја намалува отеченоста и го хидрира пределот околу очите. Различката е позната по своите смирувачки својства*, ги намалува знаците од замор, а погледот е свеж и одморен.

Плус +: Свежа текстура на гелот која не е леплива

Наша предност:

- 95% состојки од природно потекло

- Со органска различка одгледана на нашите полиња во La Gacilly

- Без силикони, парфеми и минерално масло

- Веган

Примена: Нанесете наутро и навечер на пределот околу очите. Металното топче за апликација помага да се освежи пределот околу очите, а воедно и да се намали отеченоста.

* Ин витро тест на екстракт од различка

Дерматолошки и офталмолошки тестирано.

Билна активна состојка: различка

Различката која се користи е од органско потекло на нашите полиња во La Gacilly, Франција. Нашите експерти на Cosmetique Vegetale ® истражуваа како да го зголемат природниот состав на производот Pur Bleuet. Благодарение на нашата 100% постапка на екстракција, екстрактот од различка ги задржува своите смирувачки и заштитни својства.*

*Ин витро тестови на екстракт од различка.

Наша посветеност

Активна состојка

Различок

Билката различок се одгледува на нашите полиња во La Gacilly, Бретања, користејќи агроеколошки пракси. Секоја година ја береме различката ( цветовите, стеблата и гранчињата). Нашите истражувачи максимално ја зголемија природноста на линијата Pur Bleuet со 97% до 99% состојки од природно потекло.Благодарение на нашиот 100% природен процес на екстракција, нашите екстракти од различка имаат смирувачки и заштитни својства на кожата. Ин витро тестови на екстракт од различок.
Откриј
Билката различок се одгледува на нашите полиња во La Gacilly, Бретања, користејќи агроеколошки пракси. Секоја година ја береме различката ( цветовите, стеблата и гранчињата). Нашите истражувачи максимално ја зголемија природноста на линијата Pur Bleuet со 97% до 99% состојки од природно потекло.Благодарение на нашиот 100% природен процес на екстракција, нашите екстракти од различка имаат смирувачки и заштитни својства на кожата. Ин витро тестови на екстракт од различок.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи