Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Лесен билен балзам за коса

1 билен балзам – 1000 примени за обновување на тенката коса
Сеуште нема рецензии
Пакување: 150 мл
Шифра на артиклот: 43965
Со купување на овој производ добивш 10 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 10 поени.  

Опис

Овој лесен билен балзам е соодветен за тенка, сува и оштетена коса. Ја храни косата, ја прави витална и 30 пати поотпорна*.

Збогатен е со масло од авокадо кое обезбедува есенцијални масни киселини, потребни за рамнотежа на косата.

Плус+: Ултра топива нега која не се мие. Ја обвива тенката коса без да ја масти или отежнува.

Користете според вашите желби:

На влажна коса, пред стилизирање: ја штити косата и го олеснува обликувањето.

На сува коса, како завршен чекор: ја прави косата мека и сјајна

Како ноќна нега: Ја храни косата и интензивно ја обновува 8 часа*.

Резултати:

- 93% жени потврдија дека нивната коса е мека **

- 84% жени потврдија дека е обновена виталноста на косата**

- 91% жени потврдија дека текстурата е соодветна за тенка коса**

Начин на употреба: Нанесете мала количина од балзамот по должина на косата се до врвовите, избегнувајќи го коренот. Да не се мие.

*Инструментални испитувања.

** Тестот е спроведен над 45 жени кои имаат тенка коса.

Наша предност:

98% состојки од природно потекло

Без силикони

Активна билна состојка: МАСЛО ОД АВОКАДО

Фараоните во древниот Египед биле првите кои го користеле маслото од авокадо поради неговите многубројни придобивки. Авокадото е доста хранливо и богато со есенцијални масни киселини, витамини и олиго-елементи кои и овозможуваат рамнотежа на вашата коса.

Маслото од авокадо природно е богато со витамин Е. Неговите неверојатни антиоксидантни способности ги одржуваат масните киселини недопрени.

Наша посветеност

Активна состојка

Масло од авокадо

Фараоните во древниот Египет биле првите кои користеле масло од авокадо поради неговите повеќекратни придобивки. Авокадото е извор на хранливи материи и главно се состои од есенцијални масни киселини, витамини и олигоелементи. Есенцијалните масни киселини му овозможуваат на маслото од авокадо да ги испорача клучните хранливи материи кои и даваат рамнотежа на вашата коса. Маслото од авокадо е исто така природно богато со витамин Е, а овој витамин му дава неверојатни антниоксидантни моќи.
Откриј
Фараоните во древниот Египет биле првите кои користеле масло од авокадо поради неговите повеќекратни придобивки. Авокадото е извор на хранливи материи и главно се состои од есенцијални масни киселини, витамини и олигоелементи. Есенцијалните масни киселини му овозможуваат на маслото од авокадо да ги испорача клучните хранливи материи кои и даваат рамнотежа на вашата коса. Маслото од авокадо е исто така природно богато со витамин Е, а овој витамин му дава неверојатни антниоксидантни моќи.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи