Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Крема за раце со долготрајна хидратација

Оваа култна крема за раце е од срцето на нашите полиња во Бретањ, Франција.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 75 мл
Шифра на артиклот: 98652
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Збогатена со Арника од iz La Gacilly, нејзината формула моментално и трајно ги хидрира вашите раце, а воедно не ги прави масни.

Резултат: СОвршено заштитена, кожата на рацете е мека и еластична.

Текстура: Крема со лесна и префинета текстура.

 

 

Наша посветеност

Активна состојка

Арника

Арниката е позната по своите својства на заштита од надворешните влијанија. Нашите истржувачи одбраа Arnica chamissonis, која е одгледана користејќи сертифицирани практики за органско земјоделство. Преполна е со полифеноли кои ја штитат билката од надворешните влијанија. Екстрактот од Arnicа Chamissonis во нашата формула ефикасно ги заштитува вашите раце користејќи ги истите методи како во природата.
Откриј
Арниката е позната по своите својства на заштита од надворешните влијанија. Нашите истржувачи одбраа Arnica chamissonis, која е одгледана користејќи сертифицирани практики за органско земјоделство. Преполна е со полифеноли кои ја штитат билката од надворешните влијанија. Екстрактот од Arnicа Chamissonis во нашата формула ефикасно ги заштитува вашите раце користејќи ги истите методи како во природата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи