Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Корективна зелена крема

Оваа корективна крема ја хидрира и изедначува кожата благодарение на зелената боја која го неутрализира црвенилото.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 40 мл
Шифра на артиклот: 60231
Со купување на овој производ добивш 16 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 16 поени.  

Опис

Погодна е за чувствителна кожа со видливо црвенило. После еден месец на примена кожата е зајакната, помалку е чувствителна и помалку е реактивна. Трпките и чувството на загреаност се намалени за 38% **. Некомедогена формула.

Плус +: Текстура која брзо се впива и остава незабележителен завршен слој на кожата. Природен мирис на камилица.

Резултати:

- Кај 83% на случаи кожата е смирена *

- Кожата е хидрирана а црвенилото е намалено кај 79% случаи *

- Тенот е изедначен кај 68% * случаи

Примена: Нанесете наутро на целото лице или локално на местата зафатениод црвенило после вашата вообичаена дневна крема.

* Студија на задоволство кај 101 жена

** Самопроцена од 16 жени

Дерматолошки тестирано.

 

Наша посветеност

Активна состојка

Дива камилица

Нашите истржувачи составија дуо од 100% растителни активни состојки добиени од дива камилица органски одгледувана во La Gacilly, која ја смирува и зајакнува чувствителната кожа: хидросолот ја намалува чувствителноста на кожата за 28%, олеатот ги зајакнува одбрамбените механизми за 25% и механизмите за обнова на кожата за 30% Ин витро тестирано.
Откриј
Нашите истржувачи составија дуо од 100% растителни активни состојки добиени од дива камилица органски одгледувана во La Gacilly, која ја смирува и зајакнува чувствителната кожа: хидросолот ја намалува чувствителноста на кожата за 28%, олеатот ги зајакнува одбрамбените механизми за 25% и механизмите за обнова на кожата за 30% Ин витро тестирано.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи