Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Киселина за плакнење и сјај на косата

Го враќа природниот сјај на косата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 400 мл
Шифра на артиклот: 42732
Со купување на овој производ добивш 11 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 11 поени.  

Опис

Збогатена со киселина од малина, киселината за сјај ги елиминира честичките кои ја оптоваруваат косата и го намалуваат сјајот. Косата е мека и сјајна.

Тип на коса: Коса без сјај

Текстура: светло воденеста

Предности: Поинтензивен сјај отколку плакнење само со вода

Употреба: Умерена количина по целата коса

 

Резултати:

94% - Мојата коса е пријатна на допир*

90% - Мојата коса е сјајна*

89% - Мојата коса се чувствува помека*

88% - Мојата коса е поеластична*

 

Примена: Протресете. Нанесете по должината на косата пред последното плакнење, а потоа исплакнете. Во случај на контакт со очи, исплакнете темелно.

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со капачето на врвот. Секој пат кога го рециклирате отпадот, придонесувате да му дадете втор живот.

 

*Анкетата за задоволство е спроведена на 114 испитаници

 

Билна состојка

Киселина од малина

Го неутрализира бигорот што се наоѓа во водата.

Боењето може да ја оштети косата, кутикулите на влакната на косата се отвораат за да се дозволи бојата да се впие.

Поради тоа, премногу боење може да го ослабне влакното на косата. Дополнително, постојаното миење и негативните надворешни фактори (оксидација, сонце, загадување итн.) предизвикуваат бојата да го изгуби својот интензитет и сјај со текот на времето.

Благодарение на нивното уникатно познавање на растителниот свет, истражувачите од Yves Rocher  ја избраа КИСЕЛИНАТА  ОД МАЛИНА поради нејзините својства за омекнување на водата. Позната по својата ефикасност уште од античко време, го неутрализира бигорот  кој се наоѓа во водата и кој ги обвиткува прамените на косата при секое миење. На тој начин го оживува сјајот на обоената коса.

Комбинирана во формула со масло збогатено со невен* кое ги измазнува влакната на косата** за да и помогне да рефлектира повеќе светлина, го враќа природниот сјај на вашата коса.*

 

*Го има само во регенераторот и маската.

**Инструментални тестови на прамени коса.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи