Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Хранлива крема за суви стапала

хранлива крема за стапала збогатена со органска лаванда и масло од макадамија, која ги храни и хидрира стапалата во текот на 24 часа.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 75 мл
Шифра на артиклот: 07609
Со купување на овој производ добивш 6 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 6 поени.  

Опис

Интензивно нахранети и хидрирани во текот на 24 часа, вашите стапала се трајно меки и пријатни. Оваа хранлива крема е збогатена со органска лаванда од Франција, поради своите смирувачки, обновувачки и заштитни својства.

Плус: Нега која брзо се впива во кожата веднаш по апликацијата.

Ефикасност: Моментално и долготрајно хранливо делување. Хидрира во текот на 24 часа*

Чувството на затегнување е намалено, а кожата е нахранета и пријатна: 100% случаи**

Наша предност

-94% природни состојки

-Без минерални масла

-Веган

Дерматолошки тестирано.

*Тест на ефикасност. ** тест на користење:25 волонтери

УПОТРЕБА

Користете секој ден. Масирајте ги стапалата од прстите до глуждот.

Активна билка: лаванда и макадамија

Нашите истражувачи на Cosmetique Vegetale одбраа лаванда од Франција поради нејзините смирувачки, обновувачки и заштитни својства. Комбинирана е со масло од макадамија поради нејзините хранливи својства.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи