Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Хидратантна матирачка гел крема

Свежа и лесна текстура која ги намалува порите, го контролира сјајот и ја оплеменува текстурата на кожата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 50 мл
Шифра на артиклот: 36400
Со купување на овој производ добивш 12 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 12 поени.  

Опис

Хидратантна матирачка гел крема со свежа и лесна текстура за матирана кожа. Сјајот е контролиран, за матиран и изедначен тен. Кожата е хидрирана во текот на целиот ден. Ден по ден кожата, ја пронаоѓа својата рамнотежа, чиста е и свежа.

Збогатена со сибирски чај во прав со својства кои ја враќаат рамнотежата на кожата*, длабински го контролираат сјајот,ги неутрализираат несовршеностите и ја подобруваат текстурата на кожата.

Ефикасност: кожата е моментално матирана кај 80% жени, а кај 78% жени кожата има свеж изглед**

Наша предност:

-91% состојки од природно потекло

-Без минерални масла

-Нехомогена текстура

-Стакло кое може да се рециклира, картон од одржливо управувани шуми.

*Ин витро

**Испитувањето на задоволството е спроведено над 101 жена во текот на 28 дена.

Дерматолошки тестирано.

УПОТРЕБА

Нанесете наутро и навечер на претходно исчистено лице.

Активна билка: сибирски чај

Сибирскиот чај потекнува од канадските шуми. Во текот на летната сезона, нашиот канадски партнер рачно ги собира листовите. Правот од сибирски чај ја враќа рамнотежата на кожата, длабински го контролира сјајот,ги неутрализира несовршеностите и ја подобрува текстурата на кожата.

Наша посветеност

Активна состојка

Бореален чај

Билката бореален чај потекнува од канадската бореална шума. Во лето нашите партнери во Канада ги берат листовите – дел од билката кој што се обновува – користејќи рачни методи за одржлива берба. Правот од бореален чај со својства на враќање на рамнотежата, делува длабоко под површината на кожата, а на тој начин се контролира сјајот, се неутрализираат несовршеностите и се подобрува текстурата на кожата.
Откриј
Билката бореален чај потекнува од канадската бореална шума. Во лето нашите партнери во Канада ги берат листовите – дел од билката кој што се обновува – користејќи рачни методи за одржлива берба. Правот од бореален чај со својства на враќање на рамнотежата, делува длабоко под површината на кожата, а на тој начин се контролира сјајот, се неутрализираат несовршеностите и се подобрува текстурата на кожата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи