Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Мала хартиена зелена вреќичка

Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: M9157
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи