Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Гел за миење раце Milky Almonds

Гел за миење раце со мирис на бадем.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 190 мл
Шифра на артиклот: 23504
Со купување на овој производ добивш 1 поен.  
Со купување на овој производ добиваш 1 поен.  

Опис

Рацете се нежно чисти и обновени со деликатен мирис.

Произведен во Франција, овој гел за миење раце со билна база на чистење е pH неутрален и без сулфати*. Нежно ја чисти кожата и ја обвива со нежен мирис.

*Без сурфактанти кои содржат сулфати.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи