Скокни до информацијата за производот
1 од 5

Гел за туширање праска & анасон

Сеуште нема рецензии
Пакување: 400 мл
Шифра на артиклот: 04504
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи