Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eko Гел за туширање маслина

1 купен производ = 1 стебло кое ќе го засади фонадацијата Yves Rocher
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 43085
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

Опис

Благодарение на концентрираната формула, овој гел за туширање е козметичка иновација која ви овозможува 40 туширања во компактно шишенце – исто како и обичното шишенце од 400 мл.

Секогаш кога се туширате, користите помал производ за исти резултати за убавина. Со користењето на овој производ ја заштитувате околината.Мирисот на маслина остава пријатен мирис на вашата кожа.

Плус: Затворач со дозер кој овозможува точна количина од производот колку што е потребно за едно туширање.

 

Наша посветеност

Активна состојка

Маслина & Petitgrain

За да се задржи напнатоста, нашите истржувачи одбраа маслина поради нејзината привлечност натопена на сонце и етерично масло од petitgraina, со потекло од медитеријанскиот предел. Добиено со дестилирање на листовите и гранчињата на горчливиот портокал, етеричното масло од петитгранин традиционално се користи поради добро познатите релаксирачки својства. Неговиот мазен, но оживувачки цветен мирис помага да се расчисти умот и да се овозможи момент на мир.
Откриј
За да се задржи напнатоста, нашите истржувачи одбраа маслина поради нејзината привлечност натопена на сонце и етерично масло од petitgraina, со потекло од медитеријанскиот предел. Добиено со дестилирање на листовите и гранчињата на горчливиот портокал, етеричното масло од петитгранин традиционално се користи поради добро познатите релаксирачки својства. Неговиот мазен, но оживувачки цветен мирис помага да се расчисти умот и да се овозможи момент на мир.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи