Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eko Гел за туширање малина & мента

Овој гел за туширање со концентрирана формула е вистинска козметичка иновација.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 42290
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

Опис

Компактното шишенце содржи концентриран гел за 40 туширања, исто како и обичното шише од 400 мл!

Секогаш кога се туширање ќе користите помал производ, а конечниот резултат е ист. Со користењето на овој производ придонесувате до зачувување на околината.

Плус: Со едно притискање добивате точна количина на производот за едно туширање.

Наша посветеност

Активна состојка

Нане & малина

Нашите истржувачи одбраа мента поради нејзините ароматични ноти, кои овозможуваат интензивна свежина. Вистинската доза на енергија и виталност помага да се врати тонусот. Нејзината ледена свежина суптилно комбинирана со свежата малина ја враќа вашата живост.
Откриј
Нашите истржувачи одбраа мента поради нејзините ароматични ноти, кои овозможуваат интензивна свежина. Вистинската доза на енергија и виталност помага да се врати тонусот. Нејзината ледена свежина суптилно комбинирана со свежата малина ја враќа вашата живост.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи