Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eko Гел за туширање лотос

1 купен производ = 1 стебло кое ќе го засади фонадацијата Yves Rocher
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 40761
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

Опис

Благодарение на концентрираната формула, овој гел за туширање е козметичка иновација која ви овозможува 40 туширања во компактно шишенце – исто како и обичното шишенце од 400 мл.

Секогаш кога се туширате, користите помал производ за исти резултати за убавина. Со користењето на овој производ ја заштитувате околината . Мирисот на лотус остава пријатен мирис на вашата кожа.

Плус: Затворач со дозер кој овозможува точна количина од производот

Наша посветеност

Активна состојка

Цвет лотос & жалфија

Цветот од лотос буди мудрост и спокој. Уште од минатото е свет цвет во Индија. Yves Rocher го искомбинира со етерично масло од жалфија, традиционално познато по своите смирувачки својства. Неговиот ароматичен и мошусен мирис е комбиниран со цветниот лотос, за мирен и релаксирачки момент.
Откриј
Цветот од лотос буди мудрост и спокој. Уште од минатото е свет цвет во Индија. Yves Rocher го искомбинира со етерично масло од жалфија, традиционално познато по своите смирувачки својства. Неговиот ароматичен и мошусен мирис е комбиниран со цветниот лотос, за мирен и релаксирачки момент.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи