Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau fraiche Момина солза

Свеж, префинет мирис на момина солза
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 39812
Со купување на овој производ добивш 19 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 19 поени.  

Опис

Колекцијата Yves Rocher Eau Fraiche повторно се поврзува со есенцијалното уживање. Уживајте во едноставната, автентична природа и чувствувајте се прекрасно.

Yves Rocher создаде пролетен, свеж и нежен мирис.

Момина солза

Yves Rocher создаде пролетен, свеж и нежен мирис. Одредени цветови се толку нежни, па затоа нивниот мирис не може да се издвои. Поради тоа нивниот мирис го надополнивме со комбинација на сировини.

Наша посветеност

Активна состојка

Момина солза

Создадовме свеж, пролетен мирис на момина солза.
Откриј
Создадовме свеж, пролетен мирис на момина солза.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи