Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Eau de Toilette Comme Une Evidence Homme

дрвен-зачинет мирис. Совршена рамнотежа помеѓу јаките цитрусни ноти, вибрацијата од зачинетото цветно срце и нагласената елеганција од дрвенестите ноти.
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 37086
Со купување на овој производ добивш 27 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 27 поени.  

Опис

“Совршена рамнотежа помеѓу јаките цитрусни ноти, вибрацијата од зачинетото цветно срце и нагласената елеганција од дрвенестите ноти”

Antoine Maisondieu, креатор на парфеми

Мирис со ноти од баргамот, мандарина и чемпрес, во срцето е роза, црн пипер, мускантно оревче и кардамон, додека долните ноти вклучуваат patchouli, guaiac дрво и кедар.

 

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи