Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Eau de Parfum Oui a l’Amour

Oui a l'Amour е мирис на бескрајната љубов.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 50 мл
Шифра на артиклот: 97701
Со купување на овој производ добивш 37 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 37 поени.  

Опис

Ориентално – цветен мирис кој совршено ги спојува горната нота ангелика, средната нота дамаск роза и базната нота тонка махуна и кедар.

„Мирис Eau de Parfum Oui a l'Amour е неочекуван спој на свежина и вибрантна сензуалност. Крцкавите ноти од ангелика ја возвишуваат природната женствена роза. Овој блескав букет го обвива топлината од тонка махуна во комбинација со елеганцијата од кедарот. Oui a l'Amour е мирис на бескрајната љубов.””

Sophie Labbe, креатор на парфеми

Група мириси: Ориентално-цветни

Горна нота: Ангелика

Средна нота: Дамаск роза

Базна нота: Тонка махуна, Кедар.

Наша посветеност

Активна состојка

Ангелика, роза & кедар

АНЃЕЛИКА: Крцкави и зелени ноти за полна свежина. ДАМАСК РОЗА: ) Свежи ноти од штотуку набрана роза. ДРВО КЕДАР: Дрвена нота за елегантна трага.
Откриј
АНЃЕЛИКА: Крцкави и зелени ноти за полна свежина. ДАМАСК РОЗА: ) Свежи ноти од штотуку набрана роза. ДРВО КЕДАР: Дрвена нота за елегантна трага.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи