Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Eau de Parfum Mon Rouge

Eau de Parfum MON ROUGE за жени е манифест на љубовта кон самите себе!
Сеуште нема рецензии
Пакување: 50 мл
Шифра на артиклот: 91836
Со купување на овој производ добивш 37 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 37 поени.  

Опис

Сакајте се себеси!

Eau de Parfum MON ROUGE за жени е манифест на љубовта кон самите себе!

“Самоуверено и блескаво будење комбинирано од силната пачоли, блескавата есенција од нероли и сензуалниот ирис” Caroline Dumur, креатор на парфеми

Вљубете се во цветниот мирис

Состав:

• PATCHOULI

Дрвена нота за сила и карактер

• ЕСЕНЦИЈА НЕРОЛИ

Цветна нота која додава светлост и отвореност

• ИРИС

Нота со софистицирани нагласоци

• СЛИВА & ЦРНА РИБИЗЛА

Нежен овошен нагласок за уживање и зависност

Наша посветеност

Активна состојка

Пачули, Нероли & Ирис

ПАЧУЛИ: Дрвена нота за поголема сила и карактер. ЕСЕНЦИЈА НЕРОЛИ: цветна нота која дава светлина и го отвара мирисот. ИРИС: мирис со прашкасти и софистицирани аспекти за препознатлив мирис. АКОРД СЛИВА И ЦРНА РИБИЗЛА: Пријатен овошен акорд за повеќе уживање и зависност.
Откриј
ПАЧУЛИ: Дрвена нота за поголема сила и карактер. ЕСЕНЦИЈА НЕРОЛИ: цветна нота која дава светлина и го отвара мирисот. ИРИС: мирис со прашкасти и софистицирани аспекти за препознатлив мирис. АКОРД СЛИВА И ЦРНА РИБИЗЛА: Пријатен овошен акорд за повеќе уживање и зависност.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи