Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Четка за расчешлување на косата

Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 91894
Со купување на овој производ добивш 2 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 2 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи