Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Балзам за виткана коса

Ги дефинира локните без отежнување
Сеуште нема рецензии
Пакување: 200 мл
Шифра на артиклот: 92505
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Активна состојка

Екстракт од ленено семе & агава фруктани

Акаи бери е супер овошје, чија пулпа е богата со антиоксидативни полифеноли. Делува како штит и ја штити бојата на косата од загадувањата, UV зраците... Сируп од агаве е состојка која никогаш претходно не се користела во козметиката. Оваа состојка двојно ја зголемува микроциркулацијата на скалпот, за совршено нахранет корен и убава и зајакната коса. Тестирано ин витро.
Откриј
Акаи бери е супер овошје, чија пулпа е богата со антиоксидативни полифеноли. Делува како штит и ја штити бојата на косата од загадувањата, UV зраците... Сируп од агаве е состојка која никогаш претходно не се користела во козметиката. Оваа состојка двојно ја зголемува микроциркулацијата на скалпот, за совршено нахранет корен и убава и зајакната коса. Тестирано ин витро.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи