Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет Filler Vegetal за зцврстување на кожата

Сет за anti-age нега која ги намалува брчките и ја зацврстува кожата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 119 мл
Шифра на артиклот: 00034С
Со купување на овој производ добивш 59 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 59 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Filler vеgеtal концентриран серум 30 ml
  • Filler vеgеtal интензивен третман 75 ml
  • Filler vеgеtal нега околу очи 14 ml
  • Златно бел несесер 

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи