Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет празнични зачини во метална кутија

Сет за патување со метална кутија за подарок.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 39574
Со купување на овој производ добивш 8 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 8 поени.  

Опис

Сетот со мирис на празнични зачини содржи:

Гел за туширање 50 мл.

Пилинг за тело 30 мл.

Крема за раце 30 мл.

Уживајте во гурманскиот мирис на празничните зачини и нивните вкусни ноти, кои се и идеален подарок!

Упатство за употреба: Гелот за туширање и пилингот за тело треба да се измијат по нанесувањето. Нанесете ја кремата за раце секогаш кога ќе почувствувате потреба.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи