Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет новогодишен Златен вел

Сет со волшебен и топол мирис со ноти на ванила и зачини.
Пакување: 230 мл
Шифра на артиклот: 00052С
Со купување на овој производ добивш 19 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 19 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Светликаво масло Златен вел 100 ml
  • ЕДТ Златен вел 100 ml
  • Крема за раце Златен вел 30 ml
  • Мала памучна вреќичка

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи