Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет новогодишен за нега на раце

Сет за нега на раце со мирис на Празнични зачини и Зимско Личи во прекрасна памучна вреќичка.
Пакување: 440 мл
Шифра на артиклот: 00058С
Со купување на овој производ добивш 8 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 8 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Течен сапун Зимско личи 190 ml
  • Крема за раце Зимско личи 30 ml
  • Течен сапун Празнични зачини 190 ml
  • Крема за раце Празнични зачини 30 ml
  • Голема памучна вреќичка

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи