Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет за сите на кои брзо им станува здодевно од истиот мирис за туширање

Свеж летен кокос, нежна женствена мимоза во комбинација со памук или најдобриот утрински гел за туширање со мирис на зрна кафе? Не е важно, бидејќи со овој сет може да комбинираш како што сакаш!
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1200 мл
Шифра на артиклот: 00067С
Со купување на овој производ добивш 14 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 14 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи