Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Празнична козметичка торба со 2 прегради

Димензии: 18 цм x 10,5 цм x 9 цм.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Опис

Со овој прекрасен дизајн и 2 практични прегради, ќе уживате во користењето на вашите производи за убавина.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи