Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Концентриран гел за туширање диви алги & морски анасон

Козметичка иновација во шишенце од само 100 ml!
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 76882
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

Опис

Компактното шишенце содржи концентриран гел доволен за 40 туширања, како и стандардното пакување од 400 ml! Користите помалку производ секогаш кога се туширате, а крајниот резултат е ист.

Со само едно притискање, специјално дизајнираниот диспензер ја ослободува точната количина на производ доволна за едно туширање.
Дерматолошки тестирано.

Со користење на овој производ, вие помагате да се спаси планетата. Бидејќи е во компактно шише, содржи 2 пати помалку пластика и зафаќа 5 пати помалку простор за транспорт.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи