Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Дуо сет празнични зачини

Идеално празнично дуо во ограничено издание за патување со мирис на празнични зачини.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 10786
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Сетот со мирис на празнични зачини содржи:

Гел за туширање 50 мл.

Крема за раце 30 мл.

Уживајте во гурманскиот мирис на празничните зачини и нивните вкусни ноти, кои исто така се идеален подарок!

Упатство за употреба: Гелот за туширање мора да се измие по нанесувањето. Нанесете ја кремата за раце секогаш кога ќе почувствувате потреба.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи