Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Дуо сет зимско личи

Идеално празнично дуо во лимитирано издание за патување со мирис на зимско личи.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 10779
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Сетот со мирис на зимско личи содржи:

Гел за туширање 50 мл.

Крема за раце 30 мл.

Уживајте во слаткиот мирис на зимското личи и неговите овошни ноти, кој е и идеален подарок!

Упатство за употреба: Гелот за туширање мора да се измие по нанесувањето. Нанесете ја кремата за раце секогаш кога ќе почувствувате потреба.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи