Prijava za newsletter: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!


Известување според Законот за заштита на личните податоци: своите лични податоци ги давате доброволно за обработка на нарачката и за добивање на промотивна понуда.Водиме евиденција за купувачите. Ја штитиме тајноста на вашите податоци согласно со овој закон. Со пополнување на обрасците давате согласност за обработка на личните податоци. Имате право на приговор, доколку не сакате да добивате рекламни материјали и комерцијални информации преку електонски пат или преку пошта.