Моливчиња и тушеви: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

Моливчиња и тушеви

Пронајден(о) е 19  производ(и)
Редослед Производи по страна:


МОЛИВ ЗА ВЕЃИ ПЕПЕЛАСТА

Природен ефект со shea масло. Моливче за веѓи со поголема прецизност.

20
391,00 ден
489,00 денМОЛИВ ЗА ВЕЃИ ТЕМНО КАФЕНА

Природен ефект со shea масло Моливче за веѓи со поголема прецизност.

20
391,00 ден
489,00 денМОЛИВ ЗА ВЕЃИ КАФЕНА

Природен ефект со shea масло Моливче за веѓи со поголема прецизност.

20
391,00 ден
489,00 денНОВО
20
391,00 ден
489,00 ден

391,00 ден
489,00 ден

391,00 ден
489,00 ден

391,00 ден
489,00 денНОВО


НОВО


НОВО


МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН ЦРН 0,3 g 

Водоотпорно моливче за очи со ултра интензивна боја за беспрекорна постојаност. Вградена острилка во самото моливче.

20
455,00 ден
569,00 денМОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН СИН 0,3 Г

Водоотпорен молив заочи со ултра интензивна боја и беспрекорна постојаност. Вградена острилка на врвот од моливот.

20
455,00 ден
569,00 денМОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН ТИРКИЗНА 0,3 Г

Водоотпорен молив заочи со ултра интензивна боја и беспрекорна постојаност. Вградена острилка на врвот од моливот.

20
455,00 ден
569,00 денМОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -ЦРНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

20
199,00 ден
249,00 денМОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -КАФЕНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

20
199,00 ден
249,00 ден

1