Маскари: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

Маскари

Пронајден(о) е 12  производ(и)
Редослед Производи по страна:


МАСКАРА SEXY PULP ЕКСТРЕМНО ЦРНА 10МЛ

Маскара збогатена со билен јаглен за XXL волумен и екстремно црни трепки.

20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE 01 црна 8 м

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки. Резултат кој трае 24 часа!

НОВО
20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE ВОДООТПОРН

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки со водоотпорен резултат.

НОВО
20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА FEEL STRONGER 10ml

Ги издолжува трепките и дава волумен. Ставете ја четкичката на коренот и со ктужни движења повлечете кон врвот на трепките.

20
783,00 ден
979,00 денМАСКАРА VOLUME VERTIGE ЦРНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

20
823,00 ден
1.029,00 денМАСКАРА SEXY PULP ULTRA-VOLUM. ЦРНА 10ml

За гламурозни трепки во XXL издание.

20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА LENGTH 01 црна 8 мл

Вашите трепки ќе бидат продолжени, полни со волумен и дефинирани.

НОВО
20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА CURL 01 црна 8 мл

Откријте ги обвиените трепки полни со волумен.

НОВО
20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА ВОЛУМЕН 01 црна 8 мл

Откријте го природниот волумен

НОВО
20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА 360° LENGHT ВОДООТП. ЦРНА 8 мл

Решение за продолжени трепки и поубав изглед!

20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА 360° ВОЛУМЕН/ВОДООТПОРНА ЦРНА

Трепките се обвиени, а очите се отворени за 360 °

20
655,00 ден
819,00 ден

1