ОЧИ: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ОЧИ

Пронајден(о) е 39  производ(и)
Редослед Производи по страна:


@ELIXIR JEUNESSE МАСЛО ЗА ЧИСТЕЊЕ 150

Ова масло за чистење ги отстранува сите нечистотии, вклучувајќи ги и честичките РМ 2.5* како и водоотпорната шминка. Кожата е ефикасно чиста во еден чекор. Детоксицирана, кожата е блескава.

20
455,00 ден
569,00 ден@МОЛИВ ЗА ВЕЃИ ТЕМНО КАФЕНА

Природен ефект со shea масло Моливче за веѓи со поголема прецизност.

20
391,00 ден
489,00 ден@МОЛИВ ЗА ВЕЃИ КАФЕНА

Природен ефект со shea масло Моливче за веѓи со поголема прецизност.

20
391,00 ден
489,00 ден@МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН ЦРН 0,3 g 

Водоотпорно моливче за очи со ултра интензивна боја за беспрекорна постојаност. Вградена острилка во самото моливче.

20
455,00 ден
569,00 ден@МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН СИН 0,3 Г

Водоотпорен молив заочи со ултра интензивна боја и беспрекорна постојаност. Вградена острилка на врвот од моливот.

20
455,00 ден
569,00 ден@МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН ТИРКИЗНА

Водоотпорен молив заочи со ултра интензивна боја и беспрекорна постојаност. Вградена острилка на врвот од моливот.

20
455,00 ден
569,00 ден@PUR BLEUET EXPRES ОТСТРА. НА ШМИНКА 100

Блага и ефикасна формула која ги остранува трагите од шминка.

40
245,00 ден
409,00 денМАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE 01 црна 8 м

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки. Резултат кој трае 24 часа!

НОВО
20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE ВОДООТПОРН

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки со водоотпорен резултат.

НОВО
20
719,00 ден
899,00 ден@PUR BLEUET ЦВЕТНА ВОДИЧКА РАЗЛИЧ.

Цветната  водичка со органска различка ги освежува заморените очи благодарение на својата формула. Оваа водичка за чувствителни очи е позната по своите смирувачки својства*.НОВО
20
391,00 ден
489,00 ден

391,00 ден
489,00 ден

391,00 ден
489,00 денPUR BLEUET НЕГА ЗА ОЧИ И ТРЕПКИ 15мл

Нега за пределот околу очите со различка.

НОВО
391,00 ден
489,00 денНОВО
20
199,00 ден
249,00 денНОВО
20
199,00 ден
249,00 денНОВО
20
199,00 ден
249,00 денНОВО
20
199,00 ден
249,00 денНОВО
20
199,00 ден
249,00 денНОВО
20
455,00 ден
569,00 денНОВО
20
455,00 ден
569,00 денНОВО
20
455,00 ден
569,00 денНОВО
20
455,00 ден
569,00 денНОВО
20
455,00 ден
569,00 ден@PUR BLEUET ОТСТРАНУВАЧ НА ШМИНКА 100 мл

Блага и ефикасна формула која ги остранува трагите од шминка.@PUR BLEUET ОТСТРАНУВАЧ НА ШМИНКА 200 мл

Блага и свежа текстура за отстранување на шминка за чувствителни очи.@МОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -ЦРНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

20
199,00 ден
249,00 ден@МОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -КАФЕНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

20
199,00 ден
249,00 ден@МАСКАРА FEEL STRONGER 10ml

Ги издолжува трепките и дава волумен. Ставете ја четкичката на коренот и со ктужни движења повлечете кон врвот на трепките.

20
783,00 ден
979,00 ден@МАСКАРА VOLUME VERTIGE ЦРНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

20
823,00 ден
1.029,00 ден@МАСКАРА SEXY PULP ULTRA-VOL. ЦРНА 10ml

За гламурозни трепки во XXL издание.

20
719,00 ден
899,00 денМАСКАРА LENGTH 01 црна 8 мл

Вашите трепки ќе бидат продолжени, полни со волумен и дефинирани.

НОВО
20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА CURL 01 црна 8 мл

Откријте ги обвиените трепки полни со волумен.

НОВО
20
655,00 ден
819,00 ден@МАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

20
655,00 ден
819,00 денМАСКАРА ВОЛУМЕН 01 црна 8 мл

Откријте го природниот волумен

НОВО
20
655,00 ден
819,00 ден@МАСКАРА 360° LENGHT ВОДООТП. ЦРНА 8 мл

Решение за продолжени трепки и поубав изглед!

20
655,00 ден
819,00 ден@МАСКАРА 360° ВОЛУМЕН/ВОДООТПОРНА ЦРНА

Трепките се обвиени, а очите се отворени за 360 °

20
655,00 ден
819,00 ден@PUR BLEUET EXPRES ОТСТРА. НА ШМИНКА 200

Овој отстранувач на шминка со органска различка ефикасно ги отстранува сите траги од шминка, дури и водоотпорните, а воедно се грижи и за трепките

НОВО
1