COULEURS NATURE: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

 

COULEURS NATURE

Редослед Производи по страна:

ЛАК ЗА НОКТИ BOTANICAL БИСЕРНО РОЗА 103

Бескрајни комбинации на бои!

249,00 ден.
:

МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН СИВ 0,3 Г

Водоотпорен молив заочи со ултра интензивна боја и беспрекорна постојаност. Вградена острилка на врвот од моливот.

569,00 ден.
:

ЛАК ЗА НОКТИ BOTANICAL БИСЕРНО ПУРПУРНА

Бескрајни комбинации на бои!

249,00 ден.
:

ТЕСТЕР-ТЕЧНА МАТ ПУДРА

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа. Може да одберете најмногу 3 тестери со нарачката.

9,00 ден.
:

ZERO DEFAUT СУПЕР МАТ ТЕЧ. ПУДРА РОЗА 10

Течна пудра за комбинирана и масна кожа за матиран и свиленкаст тен. Нанесете мала количина на челото, образите, носот и брадата.

659,00 ден.
:

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 300 30m

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:

ZERO DEFAUT СУПЕР МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 1

Течна пудра за комбинирана и масна кожа за матиран и свиленкаст тен. Нанесете мала количина на челото, образите, носот и брадата.

659,00 ден.
:

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 200 30ml

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 300 30ml

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:

МАСКАРА VERTIGE LENGHT- ЦРНА 8 ml

За беспрекорно долги трепки, дури и за оние најкратките.

979,00 ден.
:

MAKE UP - ДУО БРОНЗЕР ТЕМЕН 20 г

Дуо бронзер за нагласување на тенот.

30%
517,00 ден.
наместо739,00 ден.
:

@MAKE UP - EYE LINER ЦРН 2,5 ml

Интензивна боја, висока прецизност

569,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 100

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 200

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 300

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 100

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

MAKE UP - КОРЕКТОР ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ РОЗЕ

Корекција и сјај.

929,00 ден.
:

MAKE UP - КОРЕКТОР ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ БЕЖ

Корекција и сјај.

70%
279,00 ден.
наместо929,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 200

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

MAKE UP - КОРЕКТОР ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ ЗЛАТНА

929,00 ден.
:

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 300

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

25%
862,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

МОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -ЦРНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

249,00 ден.
:

МОЛИВ КАЈАЛ ЗА ОЧИ -КАФЕНА 1,3 г

Мека  текстура која остава прецизна трага по првата примена.

249,00 ден.
:

МАСКАРА FEEL STRONGER 10ml

Ги издолжува трепките и дава волумен. Ставете ја четкичката на коренот и со ктужни движења повлечете кон врвот на трепките.

979,00 ден.
:

@ZERO DEFAUT КОРЕКТОР СТИК МЕДИУМ РОЗЕ

Совршен тен без неправилности и темни подочници.

20%
423,00 ден.
наместо529,00 ден.
:

МАСКАРА 360 LENGHT ЦРНА 7ml

Совршено продолжени трепки и постојаност до 12 часа.

50%
410,00 ден.
наместо819,00 ден.
:

МАСКАРА 360° LENGHT КАФЕНА 7 ml

Совршено продолжени трепки и постојаност до 12 часа.

50%
410,00 ден.
наместо819,00 ден.
:

@МАСКАРА 360 LENGHT ВОДООТПОРНА ЦРНА

Водоотпорна маскара, за подолги и густи трепки.

819,00 ден.
:

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 100

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

889,00 ден.
:

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 200

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

889,00 ден.
:

МАСКАРА VOLUME ELIXIR ЦРНА 10ml

Овозможува волумен и негување на трепките во еден чекор.

1.149,00 ден.
:

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 300

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

889,00 ден.
:

@МАСКАРА VOLUME ELIXIR СИНА 10ml

Овозможува волумен и негување на трепките во еден чекор.

30%
804,00 ден.
наместо1.149,00 ден.
:

МАСКАРА VOLUME VERTIGE ЦРНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

1.029,00 ден.
:

МАСКАРА VOLUME VERTIGE КАФЕНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

50%
515,00 ден.
наместо1.029,00 ден.
:

МАСКАРА SEXY PULP ULTRA-VOLUM. ЦРНА 10ml

За гламурозни трепки во XXL издание.

899,00 ден.
:

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML-ЗЛАТНА 200

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

889,00 ден.
:

МАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

819,00 ден.
:

МАСКАРА VOLUM. 360° СИНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

819,00 ден.
:

ZERO DEFAUT КОРЕКТОР СТИК СВЕТЛО БЕЖ

Потребен ви е производ за покривање на темните подичници и несовршености?

489,00 ден.
:

ZERO DEFAUT КОРЕКТОР СТИК СВЕТЛО РОЗЕ

Потребен ви е производ за покривање на темните подичници и несовршености?

489,00 ден.
: