Маскари: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ПочетнаШМИНКАОЧИМаскари

Маскари

Редослед 1

МАСКАРА SEXY PULP ЕКСТРЕМНО ЦРНА 10МЛ

Маскара збогатена со билен јаглен за XXL волумен и екстремно црни трепки.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.990,00 ден.

МАСКАРА VERTIGE LENGHT- ЦРНА 8 ml

За беспрекорно долги трепки, дури и за оние најкратките.

979,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 12.237,50 ден.

МАСКАРА VERTIGE LENGHT- КАФЕНА 8 ml

За беспрекорно долги трепки, дури и за оние најкратките.

979,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 12.237,50 ден.

МАСКАРА VERTIGE LENGHT- СИНА 8 ml

За беспрекорно долги трепки, дури и за оние најкратките.

979,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 12.237,50 ден.

МАСКАРА 360 LENGHT ЦРНА 7ml

Совршено продолжени трепки и постојаност до 12 часа.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

МАСКАРА 360° LENGHT КАФЕНА 7 ml

Совршено продолжени трепки и постојаност до 12 часа.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

МАСКАРА 360 LENGHT СИВА 7 мл

Совршено продолжени трепки и постојаност до 12 часа.

819,00 ден.
:

МАСКАРА 360 LENGHT ВОДООТПОРНА ЦРНА 8ml

Водоотпорна маскара, за подолги и густи трепки.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 10.237,50 ден.

МАСКАРА VOLUME ELIXIR ЦРНА 10ml

Овозможува волумен и негување на трепките во еден чекор.

1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.490,00 ден.

МАСКАРА VOLUME ELIXIR КАФЕНА 10ml

Овозможува волумен и негување на трепките во еден чекор.

1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.490,00 ден.

МАСКАРА VOLUME ELIXIR СИНА 10ml

Овозможува волумен и негување на трепките во еден чекор.

1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.490,00 ден.

МАСКАРА VOLUME VERTIGE ЦРНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

1.029,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 10.290,00 ден.

МАСКАРА VOLUME VERTIGE КАФЕНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

1.029,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 10.290,00 ден.

МАСКАРА VOLUME VERTIGE СИНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

1.029,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 10.290,00 ден.

МАСКАРА SEXY PULP ULTRA-VOLUM. ЦРНА 10ml

За гламурозни трепки во XXL издание.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.990,00 ден.

МАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.190,00 ден.

МАСКАРА VOLUM. 360° КАФЕНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.190,00 ден.

МАСКАРА VOLUM. 360° СИНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.190,00 ден.

МАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА ВОДООТПОРНА 10

Водоотпорна текстура збогатена со водичка од различка која им  овозможува постојаност на трепките во текот на целиот ден.

819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 8.190,00 ден.
Производи по страна: