PLAISIRS NATURE: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

 

PLAISIRS NATURE

Редослед Производи по страна:

PLAISIRS NATURE Крема за раце арган/цвет

Хидратантна крема за раце која ги прави рацете меки., хидрирани и прекрасно мирисливи.

НОВО
199,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце лотус/жалф

Хидратантна крема за раце која ги остава рацете меки, хидратантни и прекрасно мирисливи.

НОВО
199,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода лаванда/капин

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода маслина/petit

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода манго/коријан

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода малина/мента

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода бурбон ванила

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Мирис.вода кокос

НОВО
489,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. АРГАН/ЦВЕТ РУЖА 400m

Гел за туширање и купка со мирис на арган и ружа. Кожата е нежно исчистена и мирислива.

НОВО
289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. АРГАН/ЦВЕТ РУЖА 200m

Гел за туширање и купка со мирис на арган и ружа. Кожата е нежно исчистена и мирислива.

НОВО
199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН АРГАН/ЦВЕТ РУЖА 390ml

Хидратантен лосион со мирис на арган и ружа. Нанесете по потреба на целото тело и масирајте додека не се впие во кожата.

НОВО
329,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН АРГАН/ЦВЕТ РУЖА 200ml

Хидратантен лосион со мирис на арган и ружа. Нанесете по потреба на целото тело и масирајте додека не се впие во кожата.

НОВО
239,00 ден.
:

PLAISIRS 3 МАСЛО/ТУШ. АРГАН/ЦВЕТ РУЖА 20

Хранливо масло за туширање со мирис на арган и ружа.

НОВО
289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. БАДЕМ/ПОРТОКАЛ 400ml

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАСЛИНА/PETIT GRAIN

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАНГО/КОРИЈАНДЕР 400

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЛИМОН/БОСИЛОК 400ml

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАЛИНА/НАНЕ 400ml

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАГНОЛ./БЕЛ ЧАЈ 400m

Гел за туширање со мирис од магнолија и бел чај кој опушта.

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАГНОЛ./БЕЛ ЧАЈ 200m

Гел за туширање со мирис од магнолија и бел чај кој опушта.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ПАМУК / МИМОЗА 400m

Гел за туширање со мирис од цвет од памук и мимоза кој опушта.

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ПАМУК / МИМОЗА 200m

Гел за туширање со мирис од цвет од памук и мимоза кој опушта.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. КАЛИНКА/РОЗА 400m

Гел за туширање со енергетски мирис од калинка и бобинки од роза.

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. КАЛИНКА/РОЗА 200m

Гел за туширање со енергетски мирис од калинка и бобинки од роза.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЗРНА КАФЕ 400m

Гел за туширање со сензуален мирис од од зрна кафе.

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЗРНА КАФЕ 200m

Гел за туширање со сензуален мирис од од зрна кафе.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН ВАНИЛА 390ml

Задоволство во хидрантната нега на телото со сончеви и благи ноти.

329,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН КОКОС 390ml

Задоволство во хидрантната нега на телото со сончеви и благи ноти.

329,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. КОКОС 400ml

289,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце бурбон ван

Рацете се меки, хидрирани и нежно мирисливи. Нанесете на рацете секогаш кога ќе почувствувате потреба.

199,00 ден.
:

@PLAISIRS 3 ЕДТ МАНДАРИНА/ЛИМОН/КЕДАР

Откријте ги сите придобивки на енергетската тоалетна вода.

549,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце кокос 30мл

Рацете се меки, хидрирани и нежно мирисливи. Нанесете на рацете секогаш кога ќе почувствувате потреба.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН ЛАВАНДА/КАПИНА 390ml

Уживајте во хидратантната нега со релаксираќки својства.

329,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце кориандер

Рацете се меки, хидрирани и нежно мирисливи. Нанесете на рацете секогаш кога ќе почувствувате потреба.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. КОКОС 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН БАДЕМ/ПОРТОКАЛ 390 ml

За поголемо задоволство со хидрантна нега за тело со својства за релакирање.

329,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце маслина-pe

Рацете се меки, хидрирани и нежно мирисливи. Нанесете на рацете секогаш кога ќе почувствувате потреба.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН МАСЛИНА/PETIT GRAIN 39

329,00 ден.
:

PLAISIRS NATURE Крема за раце малина/мен

Крема за раце со енергеткси мирис на малина и мента. Нанесете на рацете секогаш кога ќе почувствувате потреба.

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ЛОСИОН МАНГО/КОРИЈАНДЕР 390ml

Задоволство во хидрантната нега на телото со освежувачки својства.

329,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЛАВАНДА/КАПИНА 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. БАДЕМ/ПОРТОКАЛ 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАСЛИНА/PETIT GRAIN

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАНГО/КОРИЈАНДЕР 200

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЛИМОН/БОСИЛОК 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. МАЛИНА/НАНЕ 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЛОТУС/ЖАЛФИЈА 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. ЛОТУС/ЖАЛФИЈА 400ml

289,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. TIARA-YLANG 200ml

199,00 ден.
:

PLAISIRS 3 ГЕЛ/ТУШ. TIARA-YLANG 400ml

289,00 ден.
: