Концентрирани гелови за туширање: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ПочетнаКАПЕЊЕ И ТУШИРАЊЕКАПЕЊЕ И ТУШИРАЊЕКонцентрирани гелови за туширање

Концентрирани гелови за туширање

Редослед Производи по страна:

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ ЛАВАНДА/КАПИНА 100m

Концентриран гел за туширање кој дава иста количина на гел како и класичното пакување во шише од 400 мл.

НОВО
289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ МАЛИНА/МЕНТА 100ml

Концентриран гел за туширање кој дава иста количина на гел како и класичното пакување во шише од 400 мл.

НОВО
289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ МАНГО/КОРИЈАН.100 м

Концентриран гел за туширање кој ви овозможува да уживате + ја заштитува планетата!

289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ МАСЛИН/ПЕТИТ100 мл

289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ БУРБОН ВАНИЛА100 мл

Концентриран гел за туширање кој ви овозможува уживање + зачувување на вашата планета!

289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ КАЛИНКА/РУЖА 100ml

концентриран гел за туширање во мини формат кој овозможува иста количина гел како и класичното пакување од 400 мл. 97% состојки од природно потекло.

289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.

PLAISIRS 3 КОНЦ. ГЕЛ ТИАРА/YLANG YLANG 1

концентриран гел за туширање во мини формат кој овозможува иста количина гел како и класичното пакување од 400 мл. 97% состојки од природно потекло.

289,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PLAISIRS NATURE
Цена за 100 мл: 289,00 ден.
1