Чувствителна кожа: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ПочетнаНЕГА НА ЛИЦЕТИП НА КОЖАЧувствителна кожа

Чувствителна кожа

Редослед 12 Следна Следна страна

SENSITIVE VEGETAL ПРОТИВ ЦРВЕНИЛО 50 m

Смирете ја и изедначете ја кожата.

999,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 1.998,00 ден.

SENSITIVE VEGETAL МИЦЕРАЛНА ВОДА 390 ml

Ја тонира, смирува кожата, а истовремено ги отстранува нечистотиите и maке  up-от

569,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 145,90 ден.

SENSITIVE VEGETAL МЛЕКО/ЧИСТ./ЛИЦЕ 390мл

Млеко за чистење на чувствителна кожа на лицеточ со својство на смирување на кожата.

569,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 145,90 ден.

SENSITIVE VEGETAL КРЕМА ЗА ЧИСТ.ЛИЦЕ 125

Крема за чистење на лицето, која ја чисти и најчувствителната кожа.

369,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 295,20 ден.

SENSITIVE VEGETAL МИЦЕРАЛНА ВОДА 200 ml

Ја тонира, смирува кожата, а истовремено ги отстранува нечистотиите и maке  up-от

359,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 179,50 ден.

SENSITIVE VEGETAL МЛЕКО ЗА ЧИСТЕЊЕ ЛИЦЕ

Млеко за чистење на чувствителна кожа на лицеточ со својство на смирување на кожата.

359,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: SENSITIVE VEGETAL
Цена за 100 мл: 179,50 ден.
Производи по страна: