ПОДЛОГИ: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ПочетнаШМИНКАПОДЛОГИ

ПОДЛОГИ

Редослед Производи по страна:

MAKE UP - РУМЕНИЛО РОЗИНО ДРВО

За беспрекорен изглед, со кружни движења на четката, од јаболчниците до слепоочниците, обликувајте го лицето.

619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML -РОЗЕ 100

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML -РОЗЕ 200

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML -РОЗЕ 300

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE PIVOINE 01 4g

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

НОВО
619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE FUCHSIA 04 4g

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

НОВО
619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE HORTENSIA 05 4g

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

НОВО
619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE PECHE 06 4g

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE CAPUCINE 07 4g

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE UP - РУМЕНИЛО ROSE COQUELIC 08, 4

Живописни бои за моментално прекрасен сјај!

НОВО
619,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 15.475,00 ден.

MAKE-UP Дуо илуминатор 6г

Со помошна четка за нанесување на пудра во прав, лесно нанесете го производот на истакнатите предели на лицето. Користете ги двете нијанси заедно или посебно, зависно од вашите желби.

1.309,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 18.700,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР РОЗЕ 200 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР БЕЖ 200 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР БЕЖ 300 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - БЕЖ 100 40ml

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - БЕЖ 200 40ml

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - БЕЖ 300 40ml

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - РОЗЕ 100 40m

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - РОЗЕ 200 40m

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT COMFORT ПУДРА - РОЗЕ 300 40m

Подлога во крема за сува кожа, збогатена со масло од 1000 рози која негува и истовремено овозможува совршен тен.

899,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.247,50 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА SPF 30 - РОЗА 20

Течна пудра SPF 30 која ја штити вашата кожа и и овозможува беспрекорен тен до 10h.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА SPF 30 - БЕЖ 300

Течна пудра SPF 30 која ја штити вашата кожа и и овозможува беспрекорен тен до 10h.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

MAKE UP - ФИКСИРАЧКА БАЗА 25 ml

Посакувате совршен тен од утро до вечер? Peau Parfaite базата за make up е ваш најдобар сојузник!

489,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 1.956,00 ден.

ZERO DEFAUT СУПЕР МАТ ТЕЧ. ПУДРА РОЗА 10

Течна пудра за комбинирана и масна кожа за матиран и свиленкаст тен. Нанесете мала количина на челото, образите, носот и брадата.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 200 30m

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 300 30m

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

ZERO DEFAUT СУПЕР МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 1

Течна пудра за комбинирана и масна кожа за матиран и свиленкаст тен. Нанесете мала количина на челото, образите, носот и брадата.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 200 30ml

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

ZERO DEFAUT МАТ ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 300 30ml

Конечно течна пудра дизајнирана за комбинирана и масна кожа.

659,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.196,67 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР РОЗЕ 050 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР РОЗЕ 100 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР БЕЖ 100 7 мл

Коректор со висока моќ на покривање

НОВО
819,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 11.700,00 ден.

ZERO DEFAUT КОМПАКТНА ПУДРА СВЕТЛО БЕЖ

За беспрекорен и матиран тен.

НОВО
1.069,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 10.690,00 ден.

@ZERO DEFAUT КОМПАКТНА ПУДРА МЕДИУМ БЕЖ

За беспрекорен матиран тен како друга кожа.

1.069,00 ден.
:
Цена за 100 гр: 10.690,00 ден.

@ZERO DEFAUT КОМПАКТ. ПУДРА ТЕМНО БЕЖ

За беспрекорен матиран тен како друга кожа.

1.069,00 ден.
:
Цена за 100 гр: 10.690,00 ден.

ZERO DEFAUT КОМПАКТНА ПУДРА СВЕТЛО РОЗА

За беспрекорен и матиран тен.

НОВО
1.069,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 10.690,00 ден.

ZERO DEFAUT КОМПАКТНА ПУДРА МЕДИУМ РОЗА

За беспрекорен и матиран тен.

НОВО
1.069,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 10.690,00 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 100

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 200

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА БЕЖ 300

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 100

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ РОЗЕ

Корекција и сјај.

929,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 61.933,33 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 200

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

MAKE UP - КОРЕКТОР ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ ЗЛАТНА

929,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 61.933,33 ден.

YOUTHFUL GLOW ТЕЧНА ПУДРА РОЗА 300

Youthful glow -  течна пудра со ефект на подмладување.

30%
804,00 ден.
наместо 1.149,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 2.680,00 ден.

ББ КРЕМА 6 во 1 - МЕДИУМ 50ML

Беспрекорна и убава кожа во еден чекор.

739,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: PEAU PARFAITE
Цена за 100 мл: 1.478,00 ден.

@ZERO DEFAUT КОРЕКТОР СТИК МЕДИУМ РОЗЕ

Совршен тен без неправилности и темни подочници.

20%
423,00 ден.
наместо 529,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 гр: 30.214,29 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 100

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 200

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.

ZERO DEFAUT ТЕЧНА ПУДРА 30 ML - БЕЖ 300

Неговата ултра префинета текстура совршено се соединува со кожата, за беспрекорен ефект на природна кожа.

939,00 ден.
:
Погледнете ја линијата: COULEURS NATURE
Цена за 100 мл: 3.130,00 ден.